11.05.2017

Verkkosivut ovat uudistuneet – rengasvalikoimamme on nyt netissä!

Asiakkaidemme toiveita on kuunneltu: Polarrengas.fi -sivustollamme on nyt esillä lähes koko rengasvalikoimamme tuotetietoineen ja hintoineen, sekä puolet meillä myytävistä vanteista. Kevään aikana tuotevalikoima täydentyy ja odotettu Polar Renkaan verkkokauppa avautuu. Tällöin voit kätevästi tilata ja maksaa renkaasi verkossa. Lisäksi ajanvarauspalvelu renkaiden asennukseen on tulossa nettiin piakkoin.

Kauppaan ollaan lisäämässä myös käytettyjä renkaita, joissa on vielä turvallisesti kulutuspintaa jäljellä. Käytettyjä renkaita myydään huomattavasti edullisemmin kuin uusia, joten kannattaa seurata aktiivisesti nettisivujamme jos etsit hyviä käytettyjä renkaita.

Verkkosivu-uudistuksen taustalla on halu palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Esittelemällä valikoimaamme ja tarjoamalla hintatiedot jo verkossa haluamme helpottaa sinun rengasvalintasi tekemistä. Mutta muista, että voit aina kääntyä rengasasioissa osaavan henkilökuntamme puoleen. Autamme sinua mielellämme juuri oikean renkaan valinnassa.