Täyden palvelun autokorjaamo

Autokorjaamo Rovaniemi - Polar Renkaalta saat laadukkaat autokorjaamopalvelut kaikille merkeille.

Polar Renkaan autokorjaamo kuuluu Autoasi-ketjuun, joka on erinomainen vaihtoehto merkkikorjaamoille. Autokorjaamo Autoasi-ketjun jäseninä on yli 250 yrittäjävetoista korjaamoa ympäri Suomen ja yhteisen ammattitaidon ja oikeiden laitteiden avulla takaamme oikeaoppiset ja laadukkaat autokorjaamopalvelut kaikille automerkeille, merkkihuoltoja edullisemmin. Meiltä saat aina takuun kaikille tehdyille huolloille ja korjauksille.

Pyydä huoltotarjous netissä

Edullinen autokorjaamo Rovaniemellä

Käytämme korjaustöissä alkuperäislaatuisia osia ja uusimpia diagnostiikka- ja korjauslaitteita. Autosi takuu ei katkea, vaikka huollattaisit tai korjauttaisit sen Polar Renkaan Autoasi-korjaamossa kalliimman merkkihuollon sijaan. Ja vaikka autosi takuu olisi umpeutunut, myönnämme takuun kaikille korjaustöillemme ja asentamillemme osille.

Meiltä saat halutessasi huollon ajaksi sijaisauton, jotta pääset liikkumaan yhtä vaivattomasti kuin normaalistikin. Sijaisauton hinta on 25 euroa / päivä tai käyttökerta + polttoainekulut.

Nopea ja edullinen autokorjaamo Rovaniemellä - Polar Renkaasta kattavat autokorjaamopalvelut.

Nopea määräaikaishuolto

Milloin autollesi on tehty viimeksi määräaikaishuolto? Määräaikaishuolto on perusteellinen huolto, jota ei kannata jättää väliin, sillä sen avulla autosi toimivuus paranee ja käyttöikä pitenee. Lisäksi auton säännöllinen huoltaminen nostaa autosi jälleenmyyntiarvoa. On suositeltavaa tehdä määräaikaishuolto automallista riippuen vuosittain tai 10tkm – 50tkm välein. Määräaikaishuollossa käydään läpi autovalmistajan määräämät toimenpiteet ja tarkistuslista, automerkistä riippuen.

Hoidamme autosi määräaikaishuollot mutkattomasti, olipa autosi uusi tai vanha. Koska Autoasi-korjaamoiden käytössä on kattava tietojärjestelmä, josta löytyy kaikki huollossa ja korjauksessa tarvittavat tiedot, Sinun ei määräaikaishuoltotarjousta pyytäessäsi tarvitse tietää kuin autosi rekisterinumero ja ajokilometrien määrä tai edellisestä huollosta kulunut aika. Helppoa, vai mitä? Järjestelmän ansioista palvelumme on nopeaa ja sujuvaa. Sen avulla pystymme tekemään myös luotettavan arvion huoltotyön hinnasta ja aikataulusta.

Määräaikaishuoltojen suorittaminen säännöllisesti huoltokirjan mukaan on suositeltavaa myös taloudellisuuden kannalta. Huollattamalla autosi huoltosuunnitelman mukaan pystyt paremmin ennaltaehkäisemään isot viat ja kalliit remontit. Säännöllisellä huollolla Sinulla on siis pidemmällä aikavälillä mahdollisuus saavuttaa rahallista hyötyä.

Autokorjaamo Rovaniemi - Edulliset, mutta laadukkaat autokorjaamopalvelut saat näppärästi Polar Renkaalta.

Luotettavana Autoasi-korjaamona, me:

  • palvelemme aina ystävällisesti ja asiantuntevasti
  • hinnoittelemme rehellisesti tarjouksiimme myös ne korjaukset, jotka voivat paljastua vasta autoa huoltaessa
  • säilytämme autosi takuun, auton merkistä tai mallista riippumatta
  • huollamme autosi nopeasti – saat ajan useimmiten muutamassa päivässä ja kiireisinäkin aikoina viikon sisälle
  • autamme ymmärtämään mitä autollesi teemme ja miksi – Sinun ei itse tarvitse ymmärtää autoista mitään
  • kehitämme jatkuvasti korjaamohenkilökuntamme osaamista
  • kierrätämme kaiken osista kemikaaleihin – vastuullisuus ja ympäristöosaaminen on meille tärkeää
  • huollamme autoasi aina kuin omaamme

Polar Rengas Rahoitus -palvelu

Joskus autojen kanssa törmää yllättäviin menoeriin. Jotta voit huollattaa autosi tai hankkia uudet renkaat juuri silloin kuin pitää, meillä voit maksaa joustavasti Polar Rengas Rahoitus -palvelun avulla. Rahoituspalvelun käyttöönotto on nopeaa ja helppoa – teemme rahoitushakemuksen korjaamokäyntisi yhteydessä.

Polar Rengas Rahoitus -palvelu antaa Sinulle kaksi vaihtoehtoa. Valitsemalla erämaksun voit maksaa joustavammin ja jakaa summan pidemmälle aikavälille, jopa 36 kuukaudelle. Tarjolla on eri suuruisia kuukausieriä, joista voit valita tilanteellesi sopivan ratkaisun. Lasku lähetetään kerran kuussa, sovittujen maksuerien mukaisesti. Valitsemalla laskun, saat 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lasku lähetetään postitse, ja laskua maksaessasi voit vielä päättää maksatko sen kerralla vai erissä.

Lisää rahoituspalveluistamme voit lukea Rahoitus-sivultamme.

Autokorjaamo ajanvaraus


Korjaamopäällikkö
Tommi Haapaniemi
0400 751 077
0207 920 400
[email protected]

Pyydä huoltotarjous netissä