Laadukas autohuolto Rovaniemellä

Autohuolto Rovaniemellä - Polar Renkaalta saat kattavat autohuoltopalvelut kaikille automerkeille.

Polar Rengas tarjoaa laadukasta autohuoltoa Rovaniemellä. Autohuoltopalvelumme sisältää Autoasi-korjaamopalvelut, renkaiden vaihto- ja huoltopalvelut, rengasasennukset sekä öljynvaihdon kaikille automerkeille. Saat aina takuun tekemillemme määräaikaishuolloille ja korjauksille, autosi takuuiästä riippumatta. Käyttämämme laadukkaat, eri automerkeille suunnatut varaosat ja huolellinen työskentely takaavat autollesi pitkät ajokilometrit. Polar Renkaassa huollamme autoasi aina kuin omaamme!

Pyydä huoltotarjous netissä

Ammattitaitoinen autohuolto

Voit vaikuttaa autosi pitkäikäisyyteen huollattamalla sitä säännöllisesti. On suositeltavaa tehdä kausittainen tilannetarkastus autohuollon osalta aina vuodenaikojen vaihtuessa. Määräaikaishuolto suositellaan tehtäväksi automallista riippuen vuosittain tai 10tkm – 50tkm välein. On tärkeää kartoittaa autohuollon tarve säännöllisesti, jotta viat saadaan ennaltaehkäistyä ja vältytään suuremmilta korjaustarpeilta.  Näiden toimenpiteiden avulla mitä luultavammin säästät myös rahaa. Lisäksi, jos haluat pitää autosi myyntikunnossa, säännöllisesti tehdyt autohuollot vaikuttavat usein positiivisesti sen jälleenmyyntihintaan.

Autoasi-korjaamona Polar Renkaan palveluihin kuuluu kaikkien automerkkien ja –mallien huollot, autosi takuuiästä huolimatta. Käytämme korjaustöissä alkuperäislaatuisia osia ja uusimpia diagnostiikka- ja korjauslaitteita. Myönnämme aina takuun tekemillemme määräaikaishuolloille ja korjauksille. Autoalan vastuullisena toimijana, kierrätämme kaiken osista kemikaaleihin. Meille ympäristöasiat ovat tärkeitä ja haluamme pitää yrityksemme ympäristöosaamisen korkealla tasolla sekä kehittää toimintaamme ympäristöä ajatellen.

 

Autohuoltoa Rovaniemellä ammattitaidolla Polar Renkaasta.

Asiakaslähtöinen rengasliike

Polar Renkaalla asiointi on mutkatonta ja helppoa. Erinomainen asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Palvelemme kaikki asiakkaamme henkilökohtaisesti ja räätälöimme palvelumme Sinun ja autosi tarpeiden mukaan. Haluamme, että voit luottaa tekemäämme työhön ja että lähdet meiltä aina tyytyväisenä, hymy huulilla.

Luotettava renkaiden vaihto

Meillä renkaiden vaihto käy nopeasti ja vaivattomasti. Tarkistamme aina renkaiden vaihdon yhteydessä renkaidesi kunnon, jotta voit ajella turvallisin mielin aina seuraavaan kauteen saakka. Jos huomaamme renkaissasi puutteita, kerromme niistä Sinulle ja voimme yhdessä katsoa tarpeillesi ja lompakollesi sopivat uudet renkaat. Meiltä löytyy renkaita moneen makuun ja usealta eri merkiltä, aina budjettirenkaista Premium-renkaisiin. Myymme niiden lisäksi myös hyväkuntoisia käytettyjä renkaita.

Laadukas renkaiden huolto

Täyden palvelun rengasliikkeenä meiltä löytyy renkaiden vaihdon lisäksi myös ammattitaitoista renkaiden huoltoa ja korjausta. Renkaat ovat ainoa kosketuskohta ajoneuvon ja tien välillä, joten renkaiden oikea käsittely vaikuttaa suoraan renkaiden suorituskykyyn ja käyttöikään. Renkaiden säännöllisellä huollolla pysyt vaikuttamaan auton turvallisuuteen ja ajomukavuuteen sekä ajat taloudellisemmin. Polar Renkaan rengashuoltopalveluihin kuuluvat renkaiden korjaus, rengasasennukset, vannetyöt ja renkaan tasapainotukset.

Asiantuntevaa autohuoltoa Rovaniemellä - takuun säilyttäen.

Turvallinen Rengashotelli

Rengashuoltopalveluihimme kuuluu myös kätevä rengashotelli, jonne voit tuoda kesä- ja talvirenkaasi säilytykseen odottamaan seuraavan kauden alkua. Rengashotellin avulla säästät tilaa varastostasi sekä varmistat renkaillesi turvallisen ja oikeaoppisen säilytyksen. Lisäksi renkaiden vaihto nopeutuu ja helpottuu huomattavasti, kun Sinun ei tarvitse enää kuin tuoda autosi meille ja hoidamme loput. Säilyttämällä renkaasi Polar Renkaan rengashotellissa voit luottaa, että renkaasi ovat varmassa tallessa.

Nopea öljynvaihto

Vaihdattamalla öljyt säännöllisesti autostasi, ennaltaehkäiset moottorin liiallista kulumista. Moottoriöljyn teho heikkenee ajan kuluessa, jolloin se ei toimi enää parhaalla mahdollisella tavalla eikä siis enää suojaa moottoria tarpeeksi. Lisäksi öljyyn joukkoon voi päästä pieniä määriä vettä sekä kertyä pölyä ja likaa moottorin ilmanvaihdon kautta, joihin öljy voi reagoida. Öljyn taso tulisikin tarkastaa viikoittain ja vaihdattaa öljyt säännöllisen väliajoin ennen sen liiallista likaantumista, jotta moottorin vahingoittumisen riski minimoituu.

Käytössämme olevat laadukkaat ja suorituskykyiset Castrol-moottoriöljyt takaavat moottoreille ensiluokkaisen voitelun. Castrol tarjoaa teknisesti ensiluokkaisia synteettisiä moottoriöljyjä sekä tavanomaisia moottoriöljyjä. Kattavasta valikoimastamme löytyy varmasti autollesi sopiva moottoriöljy. Lisäksi meillä pikaöljynvaihto onnistuu aikaa varaamatta!

Ajanvaraus


Korjaamopäällikkö
Tommi Haapaniemi
0400 751 077
0207 920 400
[email protected]

Pyydä huoltotarjous netissä