Töihin meille

polar rengas rovaniemi henkilöstö

Etsitkö töitä? Haluaisitko osaksi Rovaniemen parasta työyhteisöä? Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme ja laita hakemuksesi meille alla olevalla lomakkeella.

 

Avoimet työpaikat – Polar Rengas

 

Sesonkitöitä tarjolla

Etsimme oma-aloitteisia ja luotettavia sesonkityöntekijöitä henkilö- ja pakettiautojen renkaanvaihtotyöhön Polar Renkaaseen syksyn 2022 rengassesonkiin.

Saat meiltä

    • huolellisen perehdytyksen työtehtäviin (aiempaa kokemusta et tarvitse)
    • reilusti työtunteja
    • hauskat työkaverit
    • mahdollisuuden jatkaa tehtävässä seuraavassakin sesongissa
    • tilaisuuden oppia renkaista ja autoista

Työt alkavat lokakuussa ja kestävät rengassesongin ajan. Jos kiinnostuit, täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Voit myös olla yhteydessä [email protected] tai 040 9128237.

 

Työhakemus

 

Mikä on Polar Rengas?

Polar Rengas on täyden palvelun rengastalo ja Autoasi-ketjuun kuuluva autohuoltoliike Rovaniemellä.

Rengaspalveluihimme sisältyy renkaiden vaihdot, rengashotelli, renkaiden tasapainotukset, nelipyöräsuuntaukset sekä vanteiden oikaisut. Lisäksi valikoimassamme on renkaat ja vanteet henkilöautoihin. Olemme Suomen pohjoisin Goodyear Partner -yritys

Autohuoltopalveluihimme puolestaan sisältyy autohuollon lisäksi autokorjaamo, öljynvaihto, akun vaihto, lisävalojen asennus sekä katsastuspalvelu. Valikoimastamme löytyy moottori- ja vaihteistoöljyt ja automaalit sekä automaalaustarvikkeet. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit ja -mallit.

Erinomaisen palvelun lisäksi periaatteenamme on kehittää osaamistamme jatkuvasti. Sekä korjaamohenkilökuntamme että rengasmyyjämme ovat aina ajan tasalla autoalalla tapahtuvista muutoksista ja uusista vaatimuksista. Diagnostiikka- ja korjauslaitteistomme sekä myymämme tuotteet vastaavat nykyhetken autojen ja autoilijoiden vaatimuksia.