14.04.2020

Polar Renkaan verkkokauppa on nyt avattu!

Jo muutaman vuoden ajan koko rengasvalikoimamme on ollut verkkosivuilla tuotetietoineen ja hintoineen. Paransimme palveluamme entisestään kevätsesongiksi 2020 lisäämällä sivuillemme verkkokaupan, jonka ansiosta rengasostokset voi hoitaa kätevästi kotisohvalta.

Verkkokaupan valikoima on aina ajan tasalla myös tarjoushintojen ja -tuotteiden osalta, ja renkaiden lisäksi voit ostaa verkkokaupasta tarvittaessa myös asennuspalvelun. Kun ostokseen liittyy palvelu, ehdotamme sille sopivaa aikaa tai voit varata itsellesi parhaiten sopivan ajan olemalla meihin henkilökohtaisesti yhteydessä. Jos tarvitset apua rengasvalinnassa, niin asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiinne verkkosivujen chatissa tai myymälässämme.

Kehitämme kauppaa jatkuvasti sekä valikoiman että palvelun parantamiseksi. Tavoitteenamme on mm. tehdä ajanvarauksesta vielä sujuvampaa. Vanteiden ostaminen verkkokaupasta ei valitettavasti vielä onnistu, mutta valikoimaamme voi entiseen tapaan tutustua verkkosivuillamme.

Nyt eiku tilaamaan! Verkkokaupasta ostoksen tekevä välttyy turhalta liikkeessä pyöriskelemiseltä, mikä on hyvä asia näinä aikoina. Lue täältä lisää verkkokaupasta tilaamisesta. Tutustuthan myös sopimus- ja toimitusehtoihimme!