Renkaiden vaihto ja huolto

Renkaiden vaihto ja huolto Rovaniemellä Polar Renkaasta.

Polar Renkaalla renkaiden vaihto sujuu vaivattomasti kiireisenä sesonkiaikanakin. Ammattitaitoinen renkaiden vaihto takaa turvallisen ja miellyttävän ajon ja vaihdattamalla renkaat meillä voit olla varma, että renkaasi on asennettu oikeaoppisesti ja, että niiden kunto on hyvä. Täyden palvelun rengasliikkeenä tarjoamme myös muut renkaan huoltopalvelut, kuten renkaan tasapainotukset, rengasasennukset ja renkaan korjaukset.

Maksa renkaanvaihtopalvelut verkossa

Pyydä rengastarjous netissä

Työhinnasto

Renkaiden vaihto Rovaniemellä

Renkaiden vaihto on tarkkaa puuhaa ja eteenkin syksyllä sen kanssa kannattaa ennakoida, koska täällä pohjoisessa talven tulosta ei koskaan varmuudella tiedä. Varaamalla ajan renkaiden vaihtoon jo hyvissä ajoin, vältyt sesonkiajan pahimmilta ruuhkilta.

Uusien talvirenkaiden hankinta on ajankohtaista, jos renkaistasi puuttuu nastoja, niiden urasyvyys on alle 5 millinä tai ne ovat yli 5 vuotta vanhat. Vanhatkin renkaat voivat olla vaaralliset, vaikka niissä olisikin tarpeeksi kulutuspintaa tai nastoja jäljellä. Uusien kesärenkaiden hankintaa suositellaan, kun kulutuspinnan pääurien syvyys laskee alle 4 mm. Lisää rengasmääräyksistä voit lukea Rengasliiton verkkosivuilta.

Meillä renkaiden vaihto hoituu alusta loppuun – tarvitset uusia renkaita tai et. Tarkistamme aina renkaidesi kunnon ennen vaihtoa ja tarpeen mukaan katsomme uudet renkaat vanhojen tilalle. Säädämme renkaiden vaihdon yhteydessä myös rengaspaineet autollesi sopiviksi. Renkaiden pultit tulee turvallisuussyistä kiristyttää noin 100-200 kilometrin ajon jälkeen renkaiden vaihdosta sekä rengaspaineet tarkistaa kuukausittain. Teemme nämäkin toimenpiteet mielellämme puolestasi!

Renkaiden vaihto ja huolto ammattitaidolla Rovaniemellä Polar Renkaasta.

Huoleton Rengashotelli

Vievätkö rengaspinot liikaa tilaa varastostasi? Jos näin on, ratkaisuna on Polar Renkaan Rengashotelli. Rengashotellissa talvi- ja kesärenkaasi säilytetään huolellisesti ja oikeaoppisesti, jotta niiden kunto säilyy ennallaan aina uuteen kauteen asti. Tähän oma varasto harvoin pystyy. Rengashotellissa renkaat ovat paloturvallisessa tilassa, haurastavalta auringonvalolta ja öljypitoisilta nesteiltä suojattuna. Lisäksi ne ovat paremmassa tallessa, jotta vältyt mahdollisilta varkaustapauksilta.

Pesemme renkaasi aina ennen Rengashotelliin varastointia, sillä puhtaina niiden käyttökelpoisuus säilyy parempana. Renkaiden huolellinen säilytys pidentää niiden käyttöikää sekä säilyttää ajomukavuuden. Aina ennen uuden kauden alkua, rengashotellissamme olleiden renkaidesi kunto tarkastetaan. Sen jälkeen voit tuoda autosi meille ja renkaiden vaihto puolestasi hoituu nopeasti. Samalla varastoimme toiset renkaasi odottamaan taas seuraavaa kautta – kätevää, eikö?

Ammattitaitoinen renkaiden huolto ja korjaus

Renkaiden huoltoon liittyvissä asioissa, voit huoletta kääntyä meidän puoleemme. Henkilökuntamme pitkä autoalan kokemus takaa sinulle ammattitaitoiset rengasasennukset Rovaniemellä. Asiantuntevasti asennetut ja tasapainotetut renkaat parantavat ajomukavuutta ja –turvallisuutta sekä takaavat sen, että renkaasi todella kestävät kauemmin.

Polar Renkaan renkaiden huoltopalvelut:

  • Rengasasennukset ja vannetyöt: Asennamme vanteet renkaisiisi huolellisesti ammattitaidolla rengasvalmistajien ohjeiden mukaisesti.
  • Renkaiden tasapainotukset: Renkaiden tasapainotuksessa vanteen sisäpinnalle asennetaan lyijypainoja, jotta renkaasta saadaan vakaampi. Renkaat tulee tasapainottaa niiden vaatimustenmukaisesti turvallisuuden ja ajomukavuuden säilyttämiseksi. Usein tasapainottamattomat renkaat täristävät ja voivat aiheuttaa vaaratilanteita eteenkin korkeammissa ajonopeuksissa ajettaessa, sillä niiden pysyvyys tiellä on huomattavasti tasapainotettuja renkaita huonompi. Lisäksi tasapainottamaton rengas kuluu epätasaisesti ja lyhentää näin renkaan käyttöikää.
  • Renkaiden korjaus: Rikkinäiset renkaat kannattaa aina viedä korjautettavaksi ammattilaiselle. Meillä Polar Renkaalla rikkinäisen renkaan kunto tarkastetaan perusteellisesti, jonka jälkeen tiedetään, saako renkaasta korjaamalla vielä käyttökelpoisen ja tarpeeksi turvallisen. Meiltä löytyy ammattiosaaminen ja asianmukaiset välineet renkaiden huoltoon, esimerkiksi renkaiden paikkaamiseen.

Pyydä rengastarjous netissä