Öljynvaihto ensiluokkaisilla moottoriöljyillä

Öljynvaihto jopa aikaa varaamatta tarjoaa Polar Rengas Rovaniemi.

Polar Renkaassa öljynvaihto onnistuu jopa aikaa varaamatta! Tuot vain autosi meille ja siemailet odotellessasi kupposen kahvia. Käytössämme on kattava valikoima laadukkaita Castrol-moottoriöljyjä, joista löytyy varmasti sopiva voiteluaine autosi moottorille. Vastuullisena autoalantoimijana kierrätämme vanhat öljyt ja öljyn kanssa kosketuksissa olevat osat. Öljynvaihto meillä säästää Sinut siis siltäkin vaivalta!

Säännöllistä öljynvaihdon tärkeyttä ei voi tarpeeksi korostaa. Öljynvaihto on tärkeää auton moottorin optimaalisen suojan ja suorituskyvyn takaamiseksi. Moottoria käytettäessä öljyyn kertyy muun muassa polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä, jonka seurauksena öljyn voitelukyky heikkenee ja näin ollen moottori kuluu nopeammin. Öljyt kannattaa vaihdattaa automerkistä ja -mallista riippuen n. 10tkm – 15tkm välein tai vähintään kerran vuodessa, eteenkin täällä pohjoisen ankarissa olosuhteissa.

Nopea öljynvaihto Rovaniemellä Polar Renkaasta.

Käytämme ensiluokkaisia Castrol-moottoriöljyjä ja voiteluaineita. Castrolin moottoriöljyvalikoimasta löytyy täysin synteettisiä moottoriöljyjä ja puolisynteettisiä moottoriöljyjä. Castrolin moottoriöljyt on suunniteltu parantamaan moottorin kestävyyttä ja suorituskykyä, antamaan välittömän suojan heti käynnistyksestä lähtien ja pidentämään moottorin ikää suojaamalla sitä lietteeltä.

Ajanvaraus


Korjaamopäällikkö
Tommi Haapaniemi
0400 751 077
0207 920 400
[email protected]

Pyydä huoltotarjous netissä