Rengaskampanja

OLETKO VALMIS 80 euron alennukseen?

80 euron alennus ostaessasi neljä Goodyear talvirengasta Polar Renkaasta.

Huomioi: kampanjaan kuuluvat ainoastaan ​​rengaskooltaan 17” ja isommat talvirenkaat.

KAMPANJA-AIKA 15.9. – 12.12.2022.

Kampanja on voimassa ainoastaan valikoitujen jälleenmyyjien luona. Kampanjaan osallistuvalla jälleenmyyjällä on käytettävissään rajoitettu määrä saldoa alennuksiin. Jälleenmyyjän saldo saattaa loppua ennen kampanjajakson päättymistä.
 
 

 
 

Kampanjan täydelliset ehdot

GOODYEARIN 80e TALVIKAMPANJA

Ostamalla yli 17’’ tuumakoon Goodyear talvirenkaat (setti, 4 kpl) kampanjaan kuuluvalta Goodyear Finland OY:n jälleenmyyjältä Suomessa, saatte ostosta 80 euroa alennusta.

Kampanjan säännöt
  1. Ostaessanne vannekooltaan 17-tuumaiset tai sitä suuremmat Goodyear talvirenkaat, olette oikeutettu 80 euron (sis. alv) alennukseen rengassettiä kohden.
  2. Alennus on tarkoitettu ainoastaan henkilöauton renkaisiin. Alennuskoodia ei voi käyttää ostaessa renkaita Leasing -autoihin, yrityksen omistamiin autoihin tai yrityksen vuokraamiin autoihin.
  3. Kampanja on voimassa 15.9. –12.12.2022.
  4. Alennus annetaan välittömästi rengasostoksen yhteydessä valtuutetulta Goodyear Finland OY:n jälleenmyyjältä.
  5. Kampanja on voimassa ainoastaan kampanjaan kuuluvien jälleenmyyjien luona. Kampanjaan osallistuvalla jälleenmyyjällä on käytettävissään rajoitettu määrä saldoa alennuksiin, joka saattaa loppua ennen 12.12.2022. Tilanne päivittyy jatkuvasti. Tarkista että jälleenmyyjäsi on edelleen mukana kampanjassa.
  6. Goodyear kerää henkilötietojasi ja säilyttää niitä kampanjan ajan. Tiedot hävitetään neljän vuoden kuluttua. Jos haluat, että henkilötietosi poistetaan tätä aiemmin, ota yhteyttä osoitteella [email protected]. Lisätietoja henkilötietojen keräämisestä, säilyttämisestä ja käytöstä löydätte Goodyearin tietosuojassa: https://www.goodyear.eu/fi_fi/consumer/privacy-policy.html
Erityishuomiot

Goodyearin digitaalisen kampanjan ehtoja sovelletaan Goodyear Finland OY:n yleisten ehtojen, sekä Goodyear -jälleenmyyjän mahdollisten ehtojen lisäksi. Lisätietoja saat Goodyear-jälleenmyyjältäsi. Takuun tarkoituksena ei ole rajoittaa oikeuksiasi kuluttajana suhteessa lakiin tai Goodyear Finland OY:n yleisiin ehtoihin.

Goodyear Finland OY