Goodyear Rahoitus

Meiltä saat renkaat osamaksulla joustavasti. Ostaessasi Goodyearin renkaat 1.9.–30.11. saat 12 kk maksuaikaa ilman korkoja ja kuluja!

Voit hakea rahoituspäätöstä etukäteen täällä. Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Tulostamme toimipisteessämme lopulliset sopimukset sekä varmistamme ostoksen. Lisätietoja henkilökunnaltamme.

Kampanja-aika on 1.9.–30.11.2018 ja koskee ainoastaan Polarrengas Oy:llä tehtyjä luotto-ostoja.

Esimerkki kampanjaostoksesta, jolle asiakas valitsee 12 kk:n maksuvaihtoehdon*
Luotto-ostos

1 500 €

Vuosikorko

0 %

Käsittelymaksu/kk

0 €

Tilimaksu

0 €

Todellinen vuosikorko

0 %

Luoton kustannukset

0 €

Osamaksuerä/kk**

125,0 €

Maksettava kokonaismäärä

1 500 €

*Laskelma on tehty 15.8.2018. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko.
**Pyöristys tehty ylöspäin yhden desimaalin tarkkuudella.

 

 

Goodyear renkaat osamaksulla myös ympäri vuoden

Meillä voit aina maksaa Goodyear-rengasostoksesi joustavasti. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa: voit tehdä sen netissä tai meillä paikan päällä. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

 

Hae rahoitusta tästä

Yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot