Goodyear Rahoitus

Meiltä saat renkaat osamaksulla joustavasti. Ostaessasi Goodyearin renkaat 1.9.-30.11. saat 12 kk maksuaikaa ilman korkoja ja kuluja!

Voit hakea rahoituspäätöstä etukäteen täällä. Saat ennakkopäätöksen vuorokauden kuluessa. Kun olet saanut myönteisen päätöksen ja tulet tekemään ostosta, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipisteessämme lopulliset sopimukset sekä varmistamme ostoksen. Lisätietoja henkilökunnaltamme.

Kampanja-aika on 1.9.-30.11.2017 ja koskee ainoastaan Polarrengas Oy:llä tehtyjä luotto-ostoja.

Esimerkki kampanjaostoksesta, jolle asiakas valitsee 12 kk:n maksuvaihtoehdon*
Luotto-ostos

1 500 €

Vuosikorko

0 %

Käsittelymaksu/kk

0 €

Tilimaksu

0 €

Todellinen vuosikorko

0 %

Luoton kustannukset

0 €

Osamaksuerä/kk**

125,0 €

Maksettava kokonaismäärä

1 500 €

*Esimerkkilaskelma on tehty 15.8.2017. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on laskettu Oikeusministeriön asetuksen (824/2010) mukaisesti.

**Pyöristys tehty ylöspäin yhden desimaalin tarkkuudella. Kuukausi maksuvaihtoehdon valinnan jälkeen osamaksuerään lisätään mahdollinen tilimaksu.

 

Goodyear renkaat osamaksulla myös ympäri vuoden

Meillä voit aina maksaa Goodyear-rengasostoksesi joustavasti. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa: voit tehdä sen netissä tai meillä paikan päällä. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk).Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Hakemuksesi käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Myönteisen päätöksen saatuasi tule Polar Renkaaseen ja ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.

 

Hae rahoitusta tästä

Yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot