Huolto

Meillä autohuolto sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Polar Rengas tarjoaa monipuoliset huoltopalvelut kaikkiin automerkkeihin. Laadukkaan työmme taustalla on vahva ammattitaito, pitkä kokemus alalta, laadukkaat varaosat ja huolellinen työnjälki. Ja mikä tärkeintä, huollamme autoasi aina kuin omaamme.

Autoasi –korjaamona Polar Renkaan palveluihin kuuluu kaikkien automerkkien ja –mallien huollot ammattitaidolla, takuun säilyttäen. Käytämme korjaustöissä alkuperäislaatuisia osia ja uusimpia diagnostiikka- ja korjauslaitteita. Autoasi korjaamona meille on myös ensiarvoisen tärkeätä, että sinä lähdet tyytyväisenä meiltä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntämme, ja meille saavut aina hymy huulilla.

Täyden palvelun rengastalona Polar Rengas tarjoaa renkaiden lisäksi myös ammattitaitoista rengashuoltoa. Rengashuollon palveluihimme kuuluvat rengasasennukset, vannetyöt, tasapainoitukset ja renkaan korjaus. Täyden palvelun rengastalona palveluihimme kuuluu myös rengashotelli, jonne voit tuoda aina kesä- ja talvirenkaasi odottamaan seuraavaa kautta.

Öljynvaihto on tärkeää auton moottorin optimaalisen suojan ja suorituskyvyn takaamiseksi. Käytämme laadukkaita ja suorituskykyisiä Castrol moottoriöljyjä, joista löytyy sopiva voiteluaine jokaisen auton moottorille. Polar Renkaassa pikaöljynvaihto onnistuu aikaa varaamatta.